Your browser does not support JavaScript!


Suosituimmat pakettiauton varaosamerkit:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Osien laatu
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Osien laatu

Pakettiautojen osien merkit


Myymme vain luotettavien valmistajien testattuja pakettiauton osia. Myymälämme tarjoaa sekä alkuperäisiä osia (Ford OE) että varaosia. Myymälässämme saatavilla olevat pakettiauton varaosamerkit ovat Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW ja TYC. Jotkut varaosavalmistajat ovat erikoistuneet valmistamaan osia pakettiautoihin, joita ei enää valmisteta. Tällaisen ajoneuvon osien ostaminen viralliselta jälleenmyyjältä ei välttämättä ole mahdollista. Siksi olemme luoneet yhteyksiä varaosavalmistajiin ympäri maailmaa, jotta voimme tarjota sinulle markkinoiden parhaat hyötyajoneuvomerkkien tuotteet. On syytä huomata, että pakettiautojen valmistajat teettävät hyvin usein tiettyjen osien valmistuksen alihankintana. Tästä syystä jotkin varaosat, kuten LUK-kytkimet, ovat täsmälleen samoja osia, jotka asennetaan kevyisiin hyötyajoneuvoihin tehtaalla. Premium-laatuiset varaosat, kuten Trateo, jotka tarjoavat huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan, ovat myös mielenkiintoinen vaihtoehto.

Pakettiauton osien valmistajat

Linja-autojen osien valmistajilla on edessään suuri logistinen ja organisatorinen haaste. Yhtäältä niiden on varmistettava tuotteidensa laatu ja toisaalta niiden on vähennettävä tuotantokustannuksia pitääkseen tarjouksensa kilpailukykyisenä. Tämän vuoksi monet pakettiautojen osien valmistajat päättävät siirtää tuotannon Aasiaan, jossa työvoimakustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat. Tällöin tuotteiden hintaan lisätään vastaava määrä kuljetus- ja jakelukustannuksia. Jos olet olemassa ostaa tuotteen tietyn merkin pakettiauton osia, voit tehdä sen verkkokaupassamme.

Autonosien tuotemerkki ja tuotteiden laatu

Hyötyajoneuvojen osien tuotemerkkien luokittelussa käytetään kansainvälisiä nimityksiä: OE, OEM, OEQ, AM. Lyhenne OE viittaa alkuperäisosiin, jotka tulevat suoraan autonvalmistajalta. Niissä on korkein laatu ja ne täyttävät kevyiden hyötyajoneuvojen hankintaa koskevat takuusäännökset. Osat, joihin on merkitty merkintä OEM, viittaavat pakettiautojen varaosamerkkeihin, jotka tulevat täsmälleen samoista tuotantolinjoista kuin alkuperäiset tuotteet (esim. TRW). Seuraava laatuluokka on OEQ, eli osat, joiden laatu on lähellä alkuperäisiä tuotteita. Näitä osia on saatavilla tukkukaupoista ja autoliikkeistä. Jälkimarkkinamerkit viittaavat osien ryhmään, joiden valmistuksessa käytetään eri materiaaleja ja tekniikkaa kuin alkuperäisten tuotteiden valmistuksessa. Nämä ovat yksinkertaisesti heikompilaatuisia varaosia.