Your browser does not support JavaScript!

Transit Center <br/> Historia

Transit Center
Historia

1996

RAKKAUDESTA JA INTOHIMOSTA

Transit Centerin luominen liittyy läheisesti suureen intohimoon autoihin ja kahden ihmisen rakkauteen. Nämä kaksi syytä johtivat siihen, että vuoden 1996 lopussa, avioitumisen jälkeen, yrityksemme on perustettu. Aluksi sitä kutsutaan nimellä PHU "Bimera" ja se on ensimmäinen askel pitkälle tielle, jota olemme menossa tähän päivään asti…

Marcin Wicik

Alkuajat olivat vaikeita, aloitimme käytännössä tyhjästä. Ensimmäiset Yhdistyneessä kuningaskunnassa ansaitut ja perheeltä lainatut varat sijoitetaan tontille Pędzewossä. Ajan mittaan sille syntyy tilapäisiä, peltisiä autotalleja ja puinen toimisto. Siitä alkoi meidän seikkailumme!

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center Historia

1997 - 2004

Ikuiset vaellukset
osien hankkimiseksi

Muutamme nimen Transit Centeriksi. Siitä hetkestä lähtien käsittelemme vain Ford Transitin osien kauppaa. Tämä ajanjakso tarkoitti jatkuvia matkoja Isoon-Britanniaan käytettyjen osien etsimiseksi. Matkan mukana oli aina Ford Transit MK5, joka on ansainnut suurimman tunteen sydämissämme. Transit van on aina tuonut meidät kotiin turvallisesti!

2000

Osien massatuominen

Henkilökohtaisten Transit-matkojen lisäksi olemme alkaneet tuoda osia laajemmalle. Varaosilla kattoon asti täydetyt kuorma-autot tulevat yhtiöön, ja satamaan saapuvat ensimmäiset kontit.

Osien tuominen Transit Center
Varaston rakentaminen Transit Center

2001

Ensimmäinen suuri investointi,
varaston rakentaminen

Ensimmäinen merkittävä investointimme, eli varaston rakentaminen. Hanke vaati naapureiden apua ja kolmen kuukauden päivittäistä työtä. Tämän seurauksena luotiin ensimmäinen käytettyjen osien varasto sekä huolto- ja kilpa-autojen teknistä palvelua käsittelevä työpaja. Tänä vuonna aloitimme ensimmäisten kilpa-autojen rakentamisen!

2003

Ensimmäisen verkkosivuston luominen

Toinen suuri askel eteenpäin. Luodaan Transit Centerin ensimmäinen sivusto, ja valikoimaa laajennetaan uusilla osilla. Vierailu Yhdysvaltoihin, kiinnostus online-kaupankäyntiin, halukkuus kehittyä ja yhteistyö Jakub Nita #Qba kanssa päättyy ensimmäisen verkkosivuston rakentamiseen ja sen sijoittamiseen internetiin osoitteessa www.transitcenter.pl..

Avata www.transitcenter.uk
Transit Center Motorsport voittaa mestaruuden

2007

Transit Center Motorsport
voittaa RalliCross-mestaruuden

Transit Center on aina ollut vahvasti yhteydessä moottoriurheiluun ja täsmälleen rallicrossiin. Yhteistyö monien tämän alan yritysten kanssa johti Transit Center -tiimin Puolan rallicross-mestaruuden 2007 voittoon. Korkeimman luokan voittajaauto oli Ford Focus!

2009

ENSIMMÄISEN VERKKOKAUPAN LUOMINEN
PUOLAN KIELELLÄ

Ensimmäinen puolankielinen verkkokauppa on luotu, jossa on uusia osia Ford Transitille. Jo Internet-kaupan alussa myymälässämme oli laaja valikoima uusia osia. Muutaman kuukauden kuluttua ensimmäiset ulkomaiset tilaukset alkoivat näkyä.

Ensimmäinen Onlineshop Transit Center

2011

FORD TRANSITIIN PERUSTUVAN
DRIFT-BUSSIN RAKENTAMINEN

Maailman ensimmäisen moottoriurheilun kuljetusajoneuvon rakentamisen käsite syntyi Marcin Wicikn mielessä vuonna 2010. Alkuperäinen oletus oli rakentaa ensimmäisen Ford Transit Rallicrossille. Lopulta ajoneuvo sovitettiin driftingiin Polody Performance -yhteistyön ansiosta..

Drift Bus Transit Center

2012

YHTIÖMME ALUEEN LAAJENTAMINEN
VIEREISELLÄ TONTILLA

Läheisen tontin ja toimistorakennusten oston ansiosta Transit Center laajentaa alueensa luomalla mahdollisuuksia kehittää tiloja seuraavina vuosina.

Laajennusyritys Transit Center

2013

LUODAAN ENSIMMÄINEN ULKOMAINEN MYYMÄLÄ
ENGLANNIN KIELESSÄ

Moottoriurheiluun liittyvät matkat Eurooppaan ja yhteydet paikallisiin yrittäjiin vahvistavat halukkuuttamme jatkokehitykseen. Siksi perustimme ensimmäisen englanninkielisen myymälän www.transitcenter.uk, joka keskittyi ulkomaille suuntautuvaan myyntiin. Tämä on alku laajentumiselle Euroopan markkinoille!

2014

TOIMISTOJEN KEHITTÄMINEN
LAAJENTUMINEN LÄNSI-MARKKINOILLE (RANSKA, ITALIA, SAKSA)

Keskitymme kehitykseen! Olemme avanneet verkkokaupat useammille maille, mukaan lukien Saksa, Italia ja Ranska. Ostetussa kiinteistössä laajennamme toimistorakennuksia, luomalla nykyaikaisia asiakaspalveluja ja ATK-osastoa Transit Centerissä. Suuri tarjonta johti Titan Parts -yrityksen haltuunottoon, joka harjoittaa pakettiautojen varaosien jakelua ja myyntiä.

laajeneminen Transit Center
Transit Center Varasto

2015

UUDEN VARASTON RAKENTAMINEN
TELTAN

Asetettujen tavoitteiden järjestelmällinen toteutus on luonut kysynnän uuden varaston rakentamiselle. Sen jälkeen, kun neliö yrityksen vanhassa osassa oli puhdistettu, rakentamme koko Transit Centerin alueen suurimman rakennuksen, eli uuden varaston. Tämä investointi tarjoaa meille riittävästi varastotilaa vuoteen 2022 asti!

2015 - 2018

SEURAAVAT VERKKOKAUPAT
YHTEENSÄ 22 MAATA

Olemme laajentaneet ATK-osastomme, luoneet erillisen ryhmän, joka käsittelee mainontaa, sosiaalisia medioita myymälässämme ja ylläpitää yrityksen blogia. Olemme rakentaneet ammattitaitoisen valokuvastudion, joka tarjoaa asiakkaille luotettavan ja ammattimaisen esikatselun internetissä ostetuista tuotteista. Olemme kääntäneet myymälämme seuraaviin kieliin - siis vuoden 2018 lopussa olemme 22 Euroopan maassa!!

Transit Center 22 maassa!
Sulautuminen Transland kanssa

2019

Lisätoimintoja verkossa
Fuusio

Vuonna 2019 Transit Center -yhtiö otti haltuunsa yhden Puolan suurimmista yrityksistä, joka on erikoistunut Ford Transit -auton varaosien myyntiin. Sulautuminen Lesznon Translandin kanssa vahvisti yrityksemme vahvaa asemaa kotimarkkinoilla. Transit-osien määrän lisääminen varastossamme eteni samanaikaisesti yrityksen imagojen parantamisen kanssa verkossa. Päätavoitteena oli asema Googlessa ja viestinnän parantaminen sosiaalisessa mediassa asiakkaiden kanssa. Facebook-profiili ylitti 10 000 tykkäystä, kun taas brittiläisessä kaupassa olemme ottaneet käyttöön Messenger-sovelluksen viestinnän.2020

Urheilumenestys ja kumppanuudet

Voitimme Puolan rallicrossin varamestaruuden Wicik Motorsportin sponsoritiiminä. Transit Centerin logolla varustettu 600-hevosvoimainen Focus RX kilpaili menestyksekkäästi Euroopan kilparadoilla. Perustimme liiketoimintakumppanuuksia Trateo ja NGK:n kanssa, mikä vaikutti myönteisesti tarjottujen tuotteiden laatuun.


Transit Center Motorsportin menestysEkologisuus Transit Center

2021

Suunta: ekologia

Olemme ottaneet käyttöön suomalaisten standardien mukaisia erityismenettelyjä vähentääkseen osien pakkaamisessa ja lähettämisessä syntyvää jätettä. Pakettien täytteet valmistetaan käytetystä kierrätyspaperista, osien pakkaamiseen käytettävä teippi on kierrätettyä ja mainoslehtiset perustuvat luonnonmateriaaleihin.


2022

Uusi luku TC:n historiassa

Otimme valikoimiimme eri valmistajien pakettiautoihin tarkoitettuja osia. Vuosi 2022 toi mukanaan valtavia geopoliittisia muutoksia, jotka vaikuttivat kansainväliseen myyntiin ja sähköiseen kaupankäyntiin. Sopeutimme myymälämme ja toimintastrategiamme dynaamisesti muuttuviin markkinoihin ja asetimme laadun etusijalle.

pikkubussien osat Transit Center

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

Nykyajan Wonder Woman, tai miten kehittää yritystä, kun sinulla on kolme lasta? Autoteollisuusyritys, joka on epäilemättä Transit Center, on suuri osa elämääni. Olen omistanut sille paljon aikaa, sitoutumista ja intohimoa. Vaikka minulla ei ole autojen mekaniikkaan liittyvää koulutusta (koska olen valmistunut taloustieteestä), olen luultavasti ainoa nainen maailmassa, joka tuntee kaikki Ford Transitin osat läpikotaisin.

Olen 20 vuoden ajan tuntenut kaikki mahdolliset ongelmat, viat ja epäonnistumiset Transitissa. Monet jakeluautot ovat parantuneet ihmeellisesti useiden puhelimella annettujen vihjeiden avulla. Kuitenkin et voi elää vain työllesi! Olen kolmen ihanan lapsen tavallinen äiti. Pidän liikunnasta - kuntoilusta zumban kautta pilatesiin. Menestyksen resepti? Tavoitteiden toteuttaminen, hieno perhe, pyrkimys täydellisyyteen.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe