Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

Vuonna 2013 Ford Transit Custom sai arvostetun Van of the Year -palkinnon. Transit - Customin keskimääräinen Ford-variantti on paljon pienemmän Connectin ja suuremman Transitin välillä. Uuden Fordin mallin sisäpuolella voimme tuntea olevan Ford Fiesta MK7. Kojelaudan rakenne on otettu tästä mallista ja mukautettu jakeluun.

customback Custom on varustettu useilla järjestelmillä, jotka parantavat turvallisuutta matkalla matkalla. Asiakkaat, jotka ovat valinneet tämän mallin, ylistävät sen kyvykkyyttä ja mukavuutta. Custom on saatavana kahtena muunnoksena: Tourneo - ihanteellinen eurooppalaiselle kiertueelle ja Custom - keskikokoisille pakettiautoille, jotka soveltuvat erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Jos etsit autoa päivittäin ja teet vähän liiketoimintaa sen kanssa, Ford Transit Custom on täydellinen auto sinulle. Fordin uusi muotoilu otettiin käyttöön Fiesta MK7: n käyttöönotolla ja otettiin erittäin lämpimästi vastaan. Monien mukavuuksien ansiosta tällaiset autot ovat yhä suosittuja. Lisäksi viimeisimpiin dieselmoottoreihin ja bensiinimoottoreihin on ominaista erittäin korkea työkulttuuri, joka tekee tällaisen auton matkasta miellyttävän.

customfront